Bamboe vloer schuren

Laat je bamboe vloer schuren door Parket-Renoveren.nl en je vloer ziet er weer zo goed als nieuw uit! Dankzij ons persoonlijke advies, de nieuwste technieken én beste machines, kun je altijd rekenen op optimaal resultaat. Daarnaast is er van alles mogelijk op het gebied van afwerking. Of je je bamboe vloer nu wilt laten lakken of oliën, wij zorgen voor de mooiste look. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor advies.

Waarom parket-renoveren.nl?

  • Persoonlijk advies op locatie

  • Nieuwste machines en technieken

  • Veel verschillende mogelijkheden

Wanneer moet je je bamboe vloer schuren?

Door je bamboe vloer goed te onderhouden, gaat hij zo lang mogelijk mee. Maar waaruit bestaat optimaal onderhoud? Als je je vloer netjes afwerkt en regelmatig schoonmaakt, ben je al een heel eind. Toch ontkom je er niet aan dat er krasjes, butsjes of andere oneffenheden ontstaan. Is dat zover? Dan komen wij graag bij je langs om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Bamboe vloer schuren en lakken

Door de bamboe vloer na het schuren te lakken, breng je een beschermlaag óp de vloer aan. Dit is de optimale bescherming, want vuil en vocht dringen niet door tot het hout. Het nadeel is alleen dat je krassen in de laklaag niet plaatselijk kunt bijwerken. Je kunt deze wél zoveel mogelijk voorkomen, door bijvoorbeeld regelmatig te stofzuigen.

Bamboe vloer schuren en oliën

Wil je dat we je bamboe vloer na het schuren oliën? Dan kies je voor een bescherming van binnenuit. Hierdoor behoud je de prachtige natuurlijke uitstraling van het bamboe. Een geoliede vloer is kwetsbaarder voor vuil en vocht dan een gelakte vloer, maar kun je wél plaatselijk bijwerken wanneer je vlekken hebt gemaakt.

Bamboe vloer schuren prijs

De prijs voor het schuren van jouw bamboe vloer is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het oppervlak dat geschuurd moet worden, maar ook de staat van de huidige afwerking. Daarom komen we altijd van te voren langs om de vloer te inspecteren. Vervolgens stellen we een offerte op. Zo weet je altijd precies wat de prijs van het schuren van jouw bamboe vloer wordt.

Neem contact op

Heb je nog vragen over het schuren van jouw bamboe vloer, de afwerking, prijs of iets heel anders? Neem dan gerust contact met ons op. Eventueel maken we dan ook alvast een afspraak om te kijken wat er nodig is voor optimaal onderhoud van jouw vloer.