Drevelen en voegen

Heeft u een verlijmde en verspijkerde parketvloer in huis? Dan zijn er kleine nageltjes in uw vloer aanwezig, die uw parket aan de ondervloer verankeren. Voordat we uw vloer kunnen schuren of een andere behandeling kunnen geven, is het belangrijk dat we deze nageltjes buiten schot houden. Dat doen we door uw parket te drevelen en voegen.

Met onze professionele drevel- en voegtechnieken kunnen we de spijkertjes in uw parketvloer intact houden, en tegelijkertijd zorgen voor een naadloos afgewerkte vloer. Ontdek hoe we met vakmanschap uw parketvloer kunnen voorbereiden!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

  • Professionele aanpak

  • Maatwerk voor iedere vloer

  • Altijd een naadloos resultaat

drevelen en voegen

Uw parketvloer voorbereiden op een schuurbeurt

Voordat we aan de slag gaan met het schuren van uw parketvloer, is een gedegen voorbereiding van cruciaal belang. Onze experts zorgen ervoor dat de nageltjes in uw parketvloer zorgvuldig worden behandeld met behulp van onze geavanceerde dreveltechnieken. Hierdoor blijft de verankering van uw parketvloer in functie en ver genoeg weg van het oppervlak. En kunnen we met een gerust hart verder met de volgende stappen van het renovatieproces!

De verankering van uw parketvloer blijft intact en onzichtbaar

Natuurlijk is het belangrijk dat uw parket goed op zijn plaats blijft tijdens renovatiewerkzaamheden. Maar u wilt de exacte plek van de spijkertjes later niet keer op keer terugzien in uw vloer! Naast het drevelen van de nageltjes besteden we daarom ook voldoende zorg aan het voegen van deze gaatjes. En ook eventuele naadjes en noestjes worden hierbij meegenomen!

Hoe gaan we te werk?

01

Drevelen

Tijdens het drevelen gebruiken we speciale gereedschappen om de spijkertjes dieper in uw parketvloer te verzinken. Onze beproefde technieken zorgen ervoor dat dit altijd netjes en gelijkmatig gebeurt. We zorgen ervoor dat de nageltjes stevig in de ondervloer verankerd blijven, en dat ze vervolgbehandelingen niet verstoren.

02

Voegen

Nadat alle nageltjes zijn verzonken in de vloer, dekken we de overgebleven gaatjes netjes toe met een mix van hars en schuurstof van het hout van uw parket. Dit zorgt voor een naadloze finish; u zult niet meer kunnen zien waar de spijkertjes zaten! Voor een extra strak resultaat nemen we kleine scheurtjes, krassen en noesten ook mee.

Het vervolg: uw parket schuren

Nadat we uw parketvloer zorgvuldig hebben voorbereid met drevelen en voegen, kunnen we overgaan tot het schuren van uw vloer. Onze gespecialiseerde schuurtechnieken zorgen ervoor dat uw parketvloer wordt ontdaan van oneffenheden en oude afwerklagen, waardoor het een prachtige basis vormt voor verdere behandelingen.

Alles voor een stralende parketvloer

Naast drevelen en voegen bieden wij een uitgebreid scala aan parketbehandelingen om ervoor te zorgen dat uw vloer straalt, op elk moment in zijn leven. Nadat uw vloer geschuurd is, wilt u natuurlijk dat het oppervlak goed beschermd blijft. Daarom werken we uw parket graag af met een lak of een olie.

En wilt u uw complete parket laten renoveren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw partner om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er altijd op zijn best uitziet.

Advies over de afwerking van uw parketvloer

Bij Parket-renoveren.nl staat er altijd een team ervaren vloerenspecialisten voor u klaar. We helpen u graag het beste uit uw parket te halen, in elke levensfase van uw vloer! Vraag ons gerust om advies bij het onderhouden en verbeteren van uw parketvloer: we weten altijd raad. En we zijn altijd maar een belletje of een mailtje bij u vandaan!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat we voor uw parketvloer kunnen doen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-2188 2016 of door een e-mail te sturen naar info@parket-renoveren.nl. Daarnaast kunt u ons gemakkelijk bereiken door het contactformulier in te vullen.