Deepclean reiniging en onderhoud

Soms is een complete renovatie helemaal niet nodig om uw parketvloer er weer stralend uit te laten zien. Met onze deepclean reiniging kunnen we uw parket vaak een ware make-over geven! Benieuwd wat we voor uw parketvloer kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan voor een deepclean reiniging of informeer naar onze onderhoudscontracten!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

  • Reiniging op maat na deskundig advies bij u thuis

  • De beste, professionele machines

  • Eenmalig reinigen of op vaste basis

Hoe een dieptereiniging het verschil kan maken

Een deepclean reiniging is de ultieme oplossing om hardnekkig vuil, vlekken en andere verontreinigingen grondig uit uw parketvloer te verwijderen. Door het toepassen van geavanceerde reinigingstechnieken kunnen we de natuurlijke glans en kleur van uw parket herstellen, waardoor het zijn oorspronkelijke looks en frisse uitstraling terugkrijgt. Alsof u naar een pas gelegde vloer staat te kijken!

Verschillende opties voor uw parket onderhoud

Bij Parket-renoveren.nl bieden we diverse opties voor het onderhoud van uw parket, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Zo kunnen we u van dienst zijn op de manier die het beste bij u past!

1) Eenmalig uw parket reinigen

Een eenmalige dieptereiniging van uw parket zorgt voor een absolute en directe transformatie van uw parketvloer. Bijna alle hardnekkige vlekken en verontreinigingen worden met een enkele behandeling effectief verwijderd dankzij onze deepclean machine. U zult versteld staan: wat een verschil kan een dieptereiniging maken voor de algehele uitstraling van uw parketvloer!

2) Uw vloeronderhoud volledig uitbesteden

En wilt u volledig ontzorgd worden in het onderhoud van uw parket? Dan is een onderhoudscontract van Parket-renoveren.nl de perfecte oplossing voor u. Daarbij nemen we u de complete verzorging van uw parket uit handen, en zorgen we dat uw houten vloer er altijd tiptop uitziet!

  • Een vast bedrag per maand of per jaar

  • Geen omkijken naar het onderhoud van uw parket

  • Uw parketvloer altijd in topconditie

Is uw parket té verontreinigd of beschadigd?

Is de verontreiniging of beschadiging van uw vloer zo verregaand, dat we met een dieptereiniging niet meer het gewenste resultaat kunnen behalen? Vaak kunnen we dan uw vloer opnieuw schuren en behandelen, waardoor hij weer straalt als nooit tevoren.

deepcleaning en onderhoud

Wat u zelf kunt doen om uw parket schoon te houden

Natuurlijk kunt u zelf ook het één en ander doen om te voorkomen dat een dieptereiniging van uw parket op korte termijn nodig is. Zo raden we aan om bij elke entree in huis goede schoon- en droogloopmatten te plaatsen, zodat vuil en vocht het huis niet in komt.

Daarnaast is een goede schoonmaakroutine belangrijk om uw parket er elke dag weer goed uit te laten zien. En daarnaast is het natuurlijk onmisbaar voor een goede hygiëne in huis!

  • Schoonloopmatten plaatsen
  • Regelmatig stofzuigen en (licht vochtig) dweilen

Laat uw parket professioneel reinigen

Heeft u interesse in één van onze onderhoudscontracten of een eenmalige deepclean reiniging van uw parket? Eén van onze experts gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. We komen graag bij u langs om de opties voor uw vloer te bespreken, en stellen direct een heldere offerte voor u op!

En heeft u tussentijds vragen? Dan zijn we natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een e-mail!