• Specialisten op het gebied van parketrenovatie
  • Een unieke werkwijze
  • Professionele machines van de hoogste kwaliteit

Parket schuren

Wanneer uw parketvloer beschadigd is of er simpelweg niet zo mooi meer uitziet, dan kunt u ervoor kiezen om uw vloer te schuren. In veel gevallen kan een parketvloer één of zelfs meerdere keren worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt. Bij Parket-renoveren.nl zorgen we ervoor dat uw vloer een nieuwe uitstraling krijgt en er weer uitziet als nieuw.

Waarom uw houten vloer laten schuren?

Uw vloer is een van de basiselementen in uw woning. U wilt daarom ook dat uw vloer er weer mooi uitziet. Met het schuren van de vloer verwijderen we slijtage, daarnaast schuren we krassen, deukjes en kleurverschil zo goed als uit de vloer. Het laten schuren van uw parketvloer zorgt ervoor dat de levensduur van uw vloer verlengd wordt.

Hoe gaan we te werk?

Het schuren en afwerken van een vloer vereist kennis en inspanning. Om voor u inzichtelijk te maken hoe we een parketvloer schuren, leggen we dat hieronder stapsgewijs uit.

Stap 1: contact opnemen

Wanneer u het contactformulier verzonden heeft, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.

Stap 2: we komen langs om uw vloer te bekijken

Om ervoor te zorgen dat we een goed beeld hebben van uw vloer komen we bij u langs. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

Stap 3: offerte maken

Nadat duidelijk is wat de werkzaamheden zijn maken we een offerte op.

Stap 4: na akkoord gaan we aan de slag

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw vloer er weer mooi en verzorgd uit komt te zien.

Verschillende afwerkmogelijkheden

Bij Parket-renoveren.nl bieden we diverse soorten afwerkmogelijkheden. Zo kunnen we uw vloer oliën, lakken, borstelen, logen, verouderen, kleuren en roken.

Vloer oliën

Wanneer u ervoor kiest om uw vloer af te werken met een olie maken we gebruik van een slijtvaste 2-componentenolie. Deze olie is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Vloer lakken

Wanneer u uw vloer liever voorziet van een lak neemt dit meestal twee of drie dagen in beslag. De lak is verkrijgbaar is verschillende glansgradaties.

Vloer kleuren

U kunt uw vloer natuurlijk ook voorzien van een nieuwe kleur. Hierbij kunt u onder andere kiezen uit dekkend zwart, dekkend wit en de bekende white wash.

Vloer roken

Heeft u een eikenhouten vloer? Dan komt uw vloer mogelijk in aanmerking voor de kleurbewerking roken. Bij deze nabewerkingstechniek maken we gebruik van ammoniak.

Vloer logen

Bij het logen van uw vloer zorgen we ervoor dat het hout uitgebeten wordt, dit zorgt voor een sleetse uitstraling. Daarna werken we de vloer nog af met olie.

Vloer borstelen

Kiest u voor het borstelen van uw vloer, dan kiest u voor meer geaccentueerde houtnerven. De vloer is na deze bewerking minder gevoelig voor slijtage.

Vloer verouderen

Hoe gek het ook klinkt, u kunt er bewust voor kiezen om uw vloer te verouderen. Dit geeft de vloer, zoals de naam al doet vermoeden, een mooie oude uitstraling.

Alle afwerkmogelijkheden geven een andere uitstraling aan uw vloer. Bekijk hier de diverse afwerkmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat we voor uw vloer kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-2188 2016 of door een e-mail te sturen naar info@parket-renoveren.nl. Daarnaast kunt u ons gemakkelijk bereiken door het contactformulier in te vullen.