Borstelen

Een extra robuuste look voor uw houten vloer? Laat uw parket borstelen door de specialisten van Parket-renoveren.nl. Met onze professionele machines brengen we de houtnerven in uw vloer nog meer naar voren en laten we uw parket schitteren als nooit tevoren. Ontdek wat borstelen voor de uitstraling van uw vloer kan doen!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

 • Stoere, rustieke uitstraling

 • Houtnerf in de spotlights

 • Minder vatbaar voor slijtage

borstelen

Breng karakter aan in uw parket

Wilt u een unieke uitstraling aan uw parketvloer geven? Uw parket borstelen is de perfecte manier om karakter toe te voegen aan uw vloer. Door het borstelen worden de natuurlijke houtnerven geaccentueerd, wat resulteert in een prachtige, rustieke uitstraling. Of u nu een modern of een klassiek interieur heeft: een geborstelde vloer kan een geweldige aanvulling zijn, waardoor uw ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

Voordelen van een geborstelde vloer

Een geborstelde vloer is niet alleen visueel aantrekkelijk, het biedt ook praktische voordelen die deze investering in uw vloer meer dan de moeite waard maken.

Waarom kiezen mensen ervoor om hun vloer te laten borstelen?

 • Geeft meer diepte aan de vloer
 • Geeft de beschermlaag een langere houdbaarheid
 • Brengt de houtnerf nog meer naar voren
 • Maakt minder gevoelig voor krasjes en andere beschadigingen

Hoe gaan we te werk?

Gaan we uw vloer borstelen, dan nemen we u alle zorgen uit handen. De vloer moet altijd eerst kaalgeschuurd worden: dit doen we om een schone lei te hebben, zonder krassen, beschadigingen of verkleuringen. Met onze gespecialiseerde machines borstelen we vervolgens de zachte houtdelen uit de bovenste laag van de planken, waardoor alleen de hardere delen aan het oppervlak overblijven. Dit zijn de houtnerven, die de vloer zijn authentieke karakter geven.

Na het borstelen

Om uw geborstelde vloer de bescherming te geven die hij verdient, werken we uw parket graag af met een lak of een olie. Dit zorgt ervoor dat het geborstelde effect nog meer tot zijn recht komt. En het beschermt uw vloer tegen slijtage en vuil! Zo weet u zeker dat u jarenlang van uw geborstelde vloer kunt genieten.

borstelen
borstelen

Andere behandelingen voor uw parket

Heeft u een andere look voor ogen voor uw parketvloer? Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we elk effect bewerkstelligen. Kleur toevoegen, uw vloer verouderen of logen: voor onze specialisten is het geen enkel probleem! Wij zijn pas tevreden als uw vloer de uitstraling heeft die helemaal bij u past.

Bekijk ook eens onze andere behandelingen:

 • Kleuren
 • Roken
 • Logen
 • Verouderen

Vraag ons om advies

Wilt u meer weten over het borstelen van uw parketvloer of over andere behandelingsopties? Onze deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om uw droomvloer werkelijkheid te maken.