Logen

Uw parketvloer een stoere, nieuwe uitstraling geven? Door uw parket te logen, verruwt u de textuur van uw hout en wordt het als een ware uitgebeten. Het resultaat? Een vintage look voor uw parket, die een prachtige aanvulling is op vele interieurstijlen. Interesse in uw parketvloer logen? Laat direct een offerte opmaken of vraag ons naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

  • Unieke chemische behandeling

  • Gaat vergeling van uw vloer tegen

  • Perfect voor een vintage look & feel

logen

Een rustieke, sleetse uitstraling

Een verouderde look voor uw parket is helemaal van nu. Breng ook die gezelligheid van een doorleefde houten vloer in huis en laat uw parket logen! Door het logen van het parket worden de authentieke structuren in het hout versterkt en krijgt uw vloer een karakteristieke, sleetse look die helemaal past bij de huidige interieurtrends.

Een geloogde parketvloer creëert een unieke ambiance in huis, die zowel trendy als tijdloos is. En, bijkomend voordeel: een geloogde vloer vergeelt nauwelijks nog na verloop van tijd!

Kan mijn parket geloogd worden?

Het logen van parket is geschikt voor verschillende soorten hout, waaronder eikenhout en naaldhout. Heeft u een andere houtsoort in huis, en wilt u weten of uw parket geschikt is voor een loogbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke vloer.

Hoe gaan we te werk?

Parket logen is een chemisch procedé, waarbij we loog aanbrengen op uw bestaande vloer. Dit middel bijt zich vast in uw vloer en laat het hout er na inwerking verweerder uitzien, wat karakter en leeftijd toevoegt aan uw parket. Om hout te logen, wordt het normaal gesproken ondergedompeld in een loogbad; dit kunnen we bij een bestaande parketvloer alleen nabootsen door het product ruim aan te brengen op uw vloer. U ziet uw vloer voor uw ogen veranderen!

Na het logen

Logen vormt slechts een voorbehandeling op de echte afwerking van uw parketvloer. Om uw parket de bescherming te geven die het verdient, behandelen we het na het logen graag voor u met een lak of olie. Olie is hierbij de populairste keuze, omdat het de uitgebeten planken een natuurlijke, bijna onzichtbare bescherming biedt. Wij adviseren u graag welke behandeling het beste bij u past!

parket logen prijs

Andere behandelingen voor uw parket

Naast het logen van uw parket bieden wij tal van andere behandelingen aan om uw vloer een nóg mooiere uitstraling te geven. Denk hierbij aan borstelen, roken of verouderen. Of geef uw parket een compleet nieuwe kleur! Of u nu op zoek bent naar een landelijke uitstraling of juist een modern tintje, wij hebben de juiste behandelingen om uw parketvloer helemaal naar uw wens te maken.

  • Borstelen
  • Kleuren
  • Roken
  • Verouderen

Is een geloogd parket iets voor u?

Bent u benieuwd of een geloogde parketvloer past bij uw wensen en uw interieurstijl? Overleg gerust eens met één van onze vloerenexperts. Zij kunnen u meer vertellen over het chemische proces van logen, en het effect dat het zal hebben op uw parket. Ook kunnen we passende alternatieven met u doorspreken.