Kleuren

Toe aan een verandering in uw interieur? Laat uw parket dan kleuren door de ervaren vakmensen van Parket-renoveren.nl. Met onze beproefde werkwijze kunnen we de kleur van uw parket volledig transformeren, waardoor uw vloer én uw interieur een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Ontdek de mogelijkheden van het kleuren van parket en geef uw interieur een compleet nieuwe, verfijnde look!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

  • Eenvoudig de kleur van uw vloer veranderen

  • Diepere of juist lichtere finish

  • Een ware metamorfose voor uw parket

kleuren

Verras met een hele andere kleur voor uw parket

Kleur is een krachtig middel om een unieke sfeer in huis mee te creëren. Met het kleuren van uw parket kunt u een statement maken en het kleurenpalet van uw interieur een geheel nieuwe dimensie geven. Of u nu kiest voor een gedurfde, diepere kleur of juist voor een lichtere, luchtige tint: onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte kleur die past bij uw stijl en voorkeuren.

Een tint donkerder of juist lichter

Het veranderen van de kleur van uw parket kan een subtiele maar significante verandering teweegbrengen in de ruimte. Als u op zoek bent naar een warmere, gezellige uitstraling, dan kan het kiezen van een donkerdere tint de perfecte oplossing zijn. En wilt u de ruimte juist opfrissen en een lichter en luchtiger gevoel creëren? Dan kan het kiezen van een lichtere tint, zoals een whitewash, een uitstekende keuze zijn.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het kleuren van een parketvloer werkt het beste op een lichte basis. Maar ook als u een redelijk donkere vloer heeft, kunnen we de vloer verdiepen of bijvoorbeeld volledig dekkend maken. Uiteraard is de huidige tint van uw vloer bepalend voor de haalbaarheid van een bepaald kleurresultaat. Bespreek uw wensen eens met één van onze specialisten; zij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw parketvloer.

parket schuren

Hoe gaan we te werk?

Uw parket kleuren doen we het liefst nadat we de vloer een grondige schuurbeurt hebben gegeven. Zo weten we zeker dat de kleuring overal goed pakt, en dat we een egaal resultaat bereiken. Nadat het oppervlak van uw vloer gladgeschuurd is, kunnen we de kleuring aanbrengen. Voor een dieper kleurresultaat is soms een herhaling nodig.

Na het kleuren

Nadat we uw parket met de gewenste kleur hebben behandeld, zorgen we voor een hoogwaardige afwerking. We kunnen uw gekleurde parket afwerken met een beschermende lak of olie die niet alleen de kleur versterkt, maar ook de vloer beschermt tegen slijtage en de dagelijkse gang van zaken. Op deze manier kunt u optimaal genieten van een prachtig gekleurde vloer!

Andere behandelingen voor uw parket

Bij Parket-renoveren.nl bieden we naast het kleuren van parket ook andere behandelingen die uw parket een eigen en uniek karakter meegeven. Gaat u liever voor een ander effect dan kleur toevoegen? Dan kan één van de volgende behandelingen een interessante optie voor uw parketvloer zijn.

  • Borstelen
  • Roken
  • Logen
  • Verouderen

Meer weten?

Heeft u vragen over uw parket kleuren, of wilt u meer informatie over andere behandelingen voor uw parket? Ons professionele team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We adviseren u graag en helpen u de behandeling te kiezen die het beste in uw parket naar boven haalt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.