Verouderen

Droomt u van een oude, landelijke houten vloer? Deze vintage vloeren zijn zo populair dat ze bijna niet meer te krijgen zijn. Het goede nieuws is: door uw bestaande parketvloer te laten behandelen, kunt u eenvoudig het effect van een eeuwenoude vloer naar uw eigen huiskamer halen! Parket-renoveren.nl helpt u graag uw parket op een verantwoorde manier te verouderen. Vraag naar de mogelijkheden of laat direct een offerte opmaken!

Waarom kiezen voor
parket-renoveren.nl

  • Unieke vintage look

  • Voel de tand des tijds in uw parket

  • Voegt karakter en leeftijd toe

v groef schoonmaken

Een eeuwenoude look met een simpele behandeling

Hoewel het misschien tegenstrijdig lijkt, is het verouderen van een moderne parketvloer een eenvoudige manier om sfeer toe te voegen aan elke ruimte in uw huis. Het brengt u terug naar vervlogen tijden en laat u die warme, gezellige sfeer van vroeger beleven in uw eigen woning. Ontdek de charme van een verouderde vloer en voeg een tijdloze uitstraling toe aan uw vloer en uw interieur!

Voor welke houtsoorten is verouderen geschikt?

Verouderen is met name geschikt voor eiken parketvloeren. Dankzij de duurzaamheid en de natuurlijke eigenschappen van eikenhout is het perfect geschikt voor het verouderingsproces. Wij geven het hout een authentieke uitstraling, die perfect past bij een landelijk interieur. Wilt u weten of uw parket geschikt is voor veroudering? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Hoe gaan we te werk?

Bij het verouderen van een vloer worden de planken doorgaans individueel getrommeld of gewalst. Bij een bestaande vloer brengen we dit proces naar uw huiskamer met behulp van speciale machines die uw parket op zijn plaats kunnen verouderen. Deze verouderingstechniek is binnen een aantal uren te realiseren en geeft uw vloer een mooie, oude uitstraling. Uniek in zijn soort!

Na het verouderen

Na het verouderen is het belangrijk om de puntjes op de i te zetten. Dit kunnen we doen door uw parketvloer te beschermen en te onderhouden. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste afwerkingsopties, zoals lakken of oliën. Het doel van uw parket afwerken is niet alleen bescherming bieden, maar ook de unieke uitstraling van uw verouderde vloer benadrukken.

parket verouderen

Andere behandelingen voor uw parket

Wilt u graag uw parket een nieuwe look geven, maar geeft uw parket verouderen niet het gewenste effect? We hebben tal van andere behandelingen voor u in huis, waarmee we altijd een unieke afwerking op maat kunnen garanderen. Onze specialisten kunnen u adviseren over welke behandeling het beste past bij uw specifieke wensen en de huidige staat van uw vloer!

Kies uit de volgende behandelingen:

  • Borstelen
  • Kleuren
  • Roken
  • Logen

Interesse in het verouderen van uw parket?

Neem dan contact op met onze vloerenspecialisten. Ze stellen graag een gedetailleerde offerte op voor uw vloer, en vertellen u meer over het procedé van uw parket verouderen. Samen halen we altijd het mooiste uit uw parketvloer. En heeft u vragen? Stel ze dan gerust!