Parket schuren Gorredijk

Is uw parket in Gorredijk toe aan een schuurbeurt? Laat uw parket dan schuren door Parket-renoveren.nl. Wij zorgen ervoor dat uw parket er weer als nieuw uitziet. Slijtage, het gevolg van jarenlang intensief gebruik, waardoor het parket licht beschadigd raakt en zijn schoonheid verliest, wordt door ons weggewerkt en de vloer wordt behandeld, waardoor deze weer jarenlang vooruit kan. Zo zorgen wij ervoor dat uw parketvloer weer een nieuwe uitstraling krijgt. Men denkt vaak dat vervanging nodig is om het parket er weer goed uit te laten zien, maar wij kunnen u vertellen dat wij uw parket in Gorredijk door middel van schuren en behandelen kunnen renoveren. Twijfelt u of vervanging misschien toch benodigd is? Neem dan gerust contact met ons op, zodat onze experts de situatie kunnen beoordelen en u kunnen adviseren over welke vervolgstappen genomen kunnen worden.

 • Dé specialist op het gebied van parket schuren in Gorredijk

 • Een unieke werkwijze

 • Professionele machines van de hoogste kwaliteit

Kosten parket schuren Gorredijk

De kosten van het schuren, oliën en/of lakken van parket variëren en hangen vooral af van het aantal vierkante meters en de eventuele behandelingen die naast het schuren van de vloer moeten worden uitgevoerd. En dit is uiteraard altijd uniek. Daarom komen we graag bij u in Gorredijk langs om de situatie te bekijken, de vloer te inspecteren en u vervolgens op basis van onze bevindingen een offerte aan te bieden. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de werkzaamheden in en gaan wij aan de slag met het volledig herstellen van uw parketvloer. Heeft u vragen over de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

Samenwerken binnen 4 eenvoudige stappen

Contact opnemen

Wanneer u het contactformulier verzonden heeft, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.

We komen langs om uw vloer te bekijken

Om ervoor te zorgen dat we een goed beeld hebben van uw vloer komen we bij u langs. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

Offerte maken

Nadat de benodigde werkzaamheden in kaart zijn gebracht maken we een offerte op.

Na akkoord gaan we aan de slag

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw vloer er weer mooi en verzorgd uit komt te zien.

Hoe schuren we uw parketvloer?

Het mooie van parketvloeren is dat het mogelijk is om ze weer als nieuw te maken door er een klein laagje af te schuren. Op dezelfde manier kunnen ook krassen en deukjes in de vloer eruit geschuurd worden. Dit is erg specialistisch werk dat veel deskundigheid en inspanning vereist. Het is niet iets dat u even zelf op uw vrije dag kunt ondernemen en wij raden dit ook altijd aan om door professionals uit te laten voeren. U kunt namelijk eenvoudig de vloer nog meer beschadigen wanneer u deze onvoorzichtig behandeld. Doordat wij gebruik maken van de beste parketschuurmachines weet u zeker dat uw vloer in Gorredijk er weer als herboren uit komt te zien!

Het kan ook voorkomen dat wij na beoordeling van uw parketvloer tot de conclusie komen dat deze te beschadigd is om ze te schuren. In dit geval is het raadzaam om de parketvoer te vervangen. Uiteraard kunnen we dan hiervoor de mogelijkheden bespreken.

Voor het schuren van uw parket in Gorredijk maken wij gebruik van de beste parketschuurmachines die in combinatie met onze unieke werkwijze en eersteklas schuurpapier leiden tot het beste resultaat. Bij het schuren van uw parketvloer hanteren we de volgende werkwijze:

 • Allereerst wordt de oude toplaag van uw parketvloer verwijderd.

 • De krassen die ontstaan zijn tijdens het kaal schuren worden weggeschuurd.

 • De gladgeschuurde vloer wordt gepolijst.

 • We behandelen de vloer volgens de gekozen afwerking.

Hoe bereid ik me voor op jullie komst?

Om de vloerrenovatie zo snel en spoedig mogelijk te laten verlopen zijn er enkele dingen die u vooraf kunt regelen. Dit zorgt ervoor dat onze mensen onnodig extra werk moeten verrichten voordat zij met het schuren van uw parket in Gorredijk kunnen beginnen. De volgende maatregelen kunt u nemen ter voorbereiding op de renovatie:

 • Zorg ervoor dat de te schuren ruimte volledig leeg is. Wij kunnen u eventueel helpen bij het leveren van een meubelcontainer.

 • Heeft u hoge plinten, zorg er dan voor dat u deze voor de renovatie gelakt heeft.

 • Hebben we afgesproken dat er nieuwe plinten komen, dan is het handig de oude plinten vooraf te verwijderen, inclusief spijkers.

 • Zorg dat er geen kabels en snoeren op de vloer liggen.

 • U hoeft van tevoren niet alles af te plakken of te dweilen. Wij werken namelijk nagenoeg stofvrij om alles zo schoon en netjes mogelijk achter te laten.

Verschillende afwerkmogelijkheden

Wij bieden verschillende afwerkmogelijkheden. Zo kunnen we uw parket in Gorredijk oliën, lakken, borstelen, logen, verouderen, kleuren en roken. Benieuwd naar wat elke afwerking precies doet met de uitstraling van het parket? Lees hieronder dan meer informatie of neem contact met ons op.

Vloer oliën

Wanneer u ervoor kiest om uw vloer af te werken met een olie maken we gebruik van een slijtvaste 2-componentenolie. Deze olie is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Vloer kleuren

U kunt uw vloer natuurlijk ook voorzien van een nieuwe kleur. Hierbij kunt u onder andere kiezen uit dekkend zwart, dekkend wit en de bekende white wash.

Vloer logen

Bij het logen van uw vloer zorgen we ervoor dat het hout uitgebeten wordt, dit zorgt voor een sleetse uitstraling. Daarna werken we de vloer nog af met olie.

Vloer roken

Heeft u een eikenhouten vloer? Dan komt uw vloer mogelijk in aanmerking voor de kleurbewerking roken.

Vloer lakken

Wanneer u uw vloer liever voorziet van een lak neemt dit meestal twee of drie dagen in beslag. De lak is verkrijgbaar is verschillende glansgradaties.

Vloer verouderen

Hoe gek het ook klinkt, u kunt er bewust voor kiezen om uw vloer te verouderen. Dit geeft de vloer, zoals de naam al doet vermoeden, een mooie oude uitstraling.

Vloer borstelen

Kiest u voor het borstelen van uw vloer, dan kiest u voor meer geaccentueerde houtnerven. De vloer is na deze bewerking minder gevoelig voor slijtage.

Neem contact met ons op

Laat uw parket schuren door Parket-renoveren.nl en geniet ook van een parketvloer die er weer als nieuw uitziet. Wij komen graag bij u in Gorredijk langs om de vloer te inspecteren en de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen door ons te bellen (06-2188 2016), te mailen (info@parket-renoveren.nl) of door het contactformulier in te vullen.