Parketvloer renoveren Burgum

Bent u woonachtig in Burgum en heeft u een parketvloer die toe is aan renovatie, dan bent u bij parketrenoveren.nl aan het juiste adres. Onze deskundigen kunnen met de meest nieuwe machines en technieken uw parketvloer in Burgum zo renoveren dat deze weer als nieuw is. De renovatie zal slechts enkele dagen in beslag nemen. Wij weten hoe frustrerend het kan zijn wanneer uw geliefde parketvloer door het vele gebruik de afgelopen jaren enorm is gaan slijten. Beschadigingen als krassen en putjes beginnen steeds meer op te vallen tot het punt dat u zich realiseert dat er wat moet gebeuren. Compleet een nieuwe vloer erin laten zetten of renoveren? Wij kiezen altijd, indien mogelijk, voor de duurzamere optie, namelijk het renoveren. Om te weten of dit bij u ook mogelijk is, komen wij vrijblijvend bij u langs om uw vloer te beoordelen en u te adviseren over uw mogelijkheden. Wij nemen de volledige renovatie van uw parketvloer in Burgum voor onze rekening.

Waarom u uw parketvloer door ons moet laten renoveren

 • Specialist op het gebied van parketrenovatie

 • Een unieke werkwijze

 • Professionele machines van de hoogste kwaliteit

Wat kost het laten renoveren van een parketvloer?

Wanneer u de prachtige parketvloer van uw huis in Burgum wil laten renoveren, zijn daar uiteraard kosten aan verbonden. De kosten worden gemaakt voor het schuren en afwerken van de vloer. De hoogte van de kosten zijn echter afhankelijk van het aantal vierkante meters en de eventueel bijkomende behandelingen die naast het schuren van uw vloer noodzakelijk zijn. Iedere vloer is uniek en zal ook op die wijze ter plekke beoordeeld moeten worden. Na de inspectie van uw vloer zullen wij met een offerte komen. Zodra hierop een akkoord is zullen wij aan de slag gaan met het renoveren van uw parketvloer. Heeft u vragen over de kosten voor een eventuele renovatie, dan hoeft u niet helemaal van Burgum naar Joure af te reizen, maar kunt u gewoon via de telefoon contact met ons opnemen.

Samenwerken binnen 4 eenvoudige stappen

Contact opnemen

Wanneer u het contactformulier verzonden heeft, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.

We komen langs om uw vloer te bekijken

Om ervoor te zorgen dat we een goed beeld hebben van uw vloer komen we bij u langs. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

Offerte maken

Nadat de benodigde werkzaamheden in kaart zijn gebracht maken we een offerte op.

Na akkoord gaan we aan de slag

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw vloer er weer mooi en verzorgd uit komt te zien.

Uw parketvloer in Burgum wordt op een unieke manier gerenoveerd

Of u nou in het mooie Burgum woont of elders in het land. Parket-renoveren.nl is dé professionele partij die u parketvloer renoveert en er weer als nieuw uit laat zien. Wat ons onderscheidt van andere partijen is onze unieke manier van vloerrenovatie en het gebruik van de allerbeste machines. Dit is hoe wij te werk gaan:

 • We verwijderen de oude toplaag van uw vloer
 • De krassen, die ontstaan zijn tijdens het kaal schuren, worden weggehaald
 • Volledig stofvrij schuren (met eerste klas schuurpapier) door de machines aan te sluiten op zeer sterke stofzuigers
 • De gladgeschuurde vloer wordt gepolijst
 • De vloer wordt behandeld volgens de gekozen afwerking

Moet ik voorbereidingen treffen op jullie komst?

Om het renoveren van uw parketvloer in Burgum zo spoedig mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele maatregelen die u op voorhand kunt nemen. Hiermee voorkomt u dat onze mensen onnodig extra werk moeten verrichten voordat zij kunnen beginnen met de renovatie. Ter voorbereiding kunt u de volgende maatregelen treffen.

 • Zorg ervoor dat de te schuren ruimte volledig leeg is. Wij kunnen u eventueel helpen bij het leveren van een meubelcontainer
 • Heeft u hoge plinten, zorg er dan voor dat u deze voor de renovatie gelakt heeft
 • Hebben we afgesproken dat er nieuwe plinten komen, dan is het handig de oude plinten vooraf te verwijderen, inclusief spijkers
 • Zorg dat er geen kabels en snoeren op de vloer liggen
 • U hoeft van tevoren niet alles af te plakken of te dweilen. Wij werken namelijk nagenoeg stofvrij om alles zo schoon en netjes mogelijk achter te laten

Verschillende afwerkingsmogelijkheden voor het renoveren van uw parketvloer in Burgum

Het laatste onderdeel van het renoveren van uw parketvloer in Burgum is het afwerken van de vloer. Hierbij zijn verschillende opties mogelijk. Zo kunt u er voor kiezen om uw vloer te laten oliën, lakken, borstelen, logen, verouderen, kleuren of roken. De verschillende afwerkingsmogelijkheden geven ieder een andere uitstraling aan uw vloer. De keuze zal dus voornamelijk smaakafhankelijk zijn. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Eén ding is zeker, en dat is dat u gerenoveerde parketvloer in Burgum er weer als herboren uit zal zien. Lees hieronder wat de verschillende afwerkingsmogelijkheden inhouden.

Vloer oliën

Wanneer u ervoor kiest om uw vloer af te werken met een olie maken we gebruik van een slijtvaste 2-componentenolie. Deze olie is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Vloer lakken

Wanneer u uw vloer liever voorziet van een lak neemt dit meestal twee of drie dagen in beslag. De lak is verkrijgbaar is verschillende glansgradaties.

Vloer kleuren

U kunt uw vloer natuurlijk ook voorzien van een nieuwe kleur. Hierbij kunt u onder andere kiezen uit dekkend zwart, dekkend wit en de bekende white wash.

Vloer roken

Heeft u een eikenhouten vloer? Dan komt uw vloer mogelijk in aanmerking voor de kleurbewerking roken.

Vloer logen

Bij het logen van uw vloer zorgen we ervoor dat het hout uitgebeten wordt, dit zorgt voor een sleetse uitstraling. Daarna werken we de vloer nog af met olie.

Vloer borstelen

Kiest u voor het borstelen van uw vloer, dan kiest u voor meer geaccentueerde houtnerven. De vloer is na deze bewerking minder gevoelig voor slijtage.

Vloer verouderen

Hoe gek het ook klinkt, u kunt er bewust voor kiezen om uw vloer te verouderen. Dit geeft de vloer, zoals de naam al doet vermoeden, een mooie oude uitstraling.

Contact opnemen

Bent u woonachtig in Burgum en heeft u een parketvloer die toe is aan renovatie, dan zijn wij de professionele partij waar u naar op zoek bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs in Burgum om uw vloer te bekijken en u te adviseren over een eventuele renovatie van uw parketvloer. Het is ook mogelijk om direct bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen.