Parketvloer renoveren Steenwijk

Bent u woonachtig in Steenwijk en heeft u een parketvloer die toe is aan renovatie, dan bent u bij parketrenoveren.nl aan het juiste adres. Onze deskundigen kunnen met de meest nieuwe machines en technieken uw parketvloer in Steenwijk zo renoveren dat deze weer als nieuw is. De renovatie zal slechts enkele dagen in beslag nemen. Wij weten hoe frustrerend het kan zijn wanneer uw geliefde parketvloer door het vele gebruik de afgelopen jaren enorm is gaan slijten. Beschadigingen als krassen en putjes beginnen steeds meer op te vallen tot het punt dat u zich realiseert dat er wat moet gebeuren. Compleet een nieuwe vloer erin laten zetten of renoveren? Wij kiezen altijd, indien mogelijk, voor de duurzamere optie, namelijk het renoveren. Om te weten of dit bij u ook mogelijk is, komen wij vrijblijvend bij u langs om uw vloer te beoordelen en u te adviseren over uw mogelijkheden. Wij nemen de volledige renovatie van uw parketvloer in Steenwijk voor onze rekening.

Waarom wij uw parketvloer moeten renoveren

 • Dé specialist op het gebied van parketrenovatie

 • Een unieke werkwijze

 • Professionele machines van de hoogste kwaliteit

Wat kost het laten renoveren van een parketvloer?

Wanneer u de prachtige parketvloer van uw huis in Steenwijk wil laten renoveren, zijn daar uiteraard kosten aan verbonden. De kosten worden gemaakt voor het schuren en afwerken van de vloer. De hoogte van de kosten zijn echter afhankelijk van het aantal vierkante meters en de eventueel bijkomende behandelingen die naast het schuren van uw vloer noodzakelijk zijn. Iedere vloer is uniek en zal ook op die wijze ter plekke beoordeeld moeten worden. Na de inspectie van uw vloer zullen wij met een offerte komen. Zodra hierop een akkoord is zullen wij aan de slag gaan met het renoveren van uw parketvloer. Heeft u vragen over de kosten voor een eventuele renovatie, dan hoeft u niet helemaal van Steenwijk naar Joure af te reizen, maar kunt u gewoon de telefoon contact met ons opnemen.

Samenwerken binnen 4 eenvoudige stappen

Contact opnemen

Wanneer u het contactformulier verzonden heeft, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.

We komen langs om uw vloer te bekijken

Om ervoor te zorgen dat we een goed beeld hebben van uw vloer komen we bij u langs. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

Offerte maken

Nadat de benodigde werkzaamheden in kaart zijn gebracht maken we een offerte op.

Na akkoord gaan we aan de slag

Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw vloer er weer mooi en verzorgd uit komt te zien.

Uw parketvloer in Steenwijk wordt op een unieke manier gerenoveerd

Of u nou in het mooie Steenwijk woont of elders in het land. Parket-renoveren.nl is dé professionele partij die u parketvloer renoveert en er weer als nieuw uit laat zien. Wat ons onderscheid van andere partijen is onze unieke manier van vloerrenovatie en het gebruik van de allerbeste machines. Dit is hoe wij te werk gaan:

 • We verwijderen de oude toplaag van uw vloer
 • De krassen, die ontstaan zijn tijdens het kaal schuren, worden weggehaald
 • Volledig stofvrij schuren (met eerste klas schuurpapier) door de machines aan te sluiten op zeer sterke stofzuigers
 • De gladgeschuurde vloer wordt gepolijst
 • De vloer wordt behandeld volgens de gekozen afwerking

Moet ik voorbereidingen treffen op jullie komst?

Om het renoveren van uw parketvloer in Steenwijk zo spoedig mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele maatregelen die u op voorhand kunt nemen. Hiermee voorkomt u dat onze mensen onnodig extra werk moeten verrichten voordat zij kunnen beginnen met de renovatie. Ter voorbereiding kunt u de volgende maatregelen treffen.

 • Zorg ervoor dat de te schuren ruimte volledig leeg is. Wij kunnen u eventueel helpen bij het leveren van een meubelcontainer.

 • Heeft u hoge plinten, zorg er dan voor dat u deze voor de renovatie gelakt heeft.

 • Hebben we afgesproken dat er nieuwe plinten komen, dan is het handig de oude plinten vooraf te verwijderen, inclusief spijkers.

 • Zorg dat er geen kabels en snoeren op de vloer liggen.

 • U hoeft van tevoren niet alles af te plakken of te dweilen. Wij werken namelijk nagenoeg stofvrij om alles zo schoon en netjes mogelijk achter te laten.

Parketvloer laten renoveren in Steenwijk? Deze afwerkingsmogelijkheden heeft u

Voor de afwerking van uw vloer heeft u bij ons verschillende keuzemogelijkheden. Zo kunt er voor kiezen om uw vloer te laten oliën, lakken, borstelen, logen, verouderen, kleuren of roken. Alle afwerkmogelijkheden geven een andere uitstraling aan uw vloer. Welke afwerkingsmogelijkheid u ook kiest, uw gerenoveerde parketvloer in Steenwijk zal er weer piekfijn uit te komen zien. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden toegelicht.

Vloer oliën

Wanneer u ervoor kiest om uw vloer af te werken met een olie maken we gebruik van een slijtvaste 2-componentenolie. Deze olie is te verkrijgen in meerdere kleuren.

Vloer kleuren

U kunt uw vloer natuurlijk ook voorzien van een nieuwe kleur. Hierbij kunt u onder andere kiezen uit dekkend zwart, dekkend wit en de bekende white wash.

Vloer logen

Bij het logen van uw vloer zorgen we ervoor dat het hout uitgebeten wordt, dit zorgt voor een sleetse uitstraling. Daarna werken we de vloer nog af met olie.

Vloer roken

Heeft u een eikenhouten vloer? Dan komt uw vloer mogelijk in aanmerking voor de kleurbewerking roken.

Vloer lakken

Wanneer u uw vloer liever voorziet van een lak neemt dit meestal twee of drie dagen in beslag. De lak is verkrijgbaar is verschillende glansgradaties.

Vloer verouderen

Hoe gek het ook klinkt, u kunt er bewust voor kiezen om uw vloer te verouderen. Dit geeft de vloer, zoals de naam al doet vermoeden, een mooie oude uitstraling.

Vloer borstelen

Kiest u voor het borstelen van uw vloer, dan kiest u voor meer geaccentueerde houtnerven. De vloer is na deze bewerking minder gevoelig voor slijtage.

Neem contact op

Ben u woonachtig in Steenwijk en omstreken en wilt u uw parketvloer laten renoveren door een professionele partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.